header
CODREA Paul

Paul Codrea s-a nascut pe 4 aprilie 1981, in Timisoara. Tot la Timisoara, Paul Codrea se indragosteste de balonul rotund si face o mare pasiune pentru fotbal.

Codrea si-a inceput cariera in fotbal in anul 1996, jucand la Banatul Timisoara, in divizia B. Un an mai tarziu, el isi face debutul in divizia A (avea doar 16 ani la acea vreme). Paul Codrea se face remarcat inca din primul meci, cand joaca in echipa Dinamo Bucuresti, impotriva clubului Gloria Bistrita.

Au urmat multe schimbari in cariera sa. Desi daduse dovada de profesionalism, este transf erat pe motiv ca nu avea destula experienta, in Divizia B. Aici, Paul Codrea se face cunoscut prin multa munca si daruire.
Chiar daca era la o varsta frageda, el si-a etalat abilitatile si maiestria in fotbal, reusind sa acapareze atentia conducerii multor cluburi din tara, astfel ca este transferat in anul 1999 la FC Arges Pitesti. Ajunge astfel sa joace din nou intr-o echipa din Liga 1, dupa nici un an de joc in Divizia B.

Cu toate ca reusitele lui Paul Codrea la FC Arges au fost nesemnificative, el reuseste sa uimeasca prin talentul remarcabil, care ii aduce un nou transfer in anul 2000 la renumitul club Genoa CFC unde isi arata maiestria si abilitatiile de mare fotbalist.

  • Data naşterii 04.04.1981
  • Locul naşterii Timişoara
  • Post Mijlocaş
  • Naţionalitate România România

Meciuri in Divizia A

Sezon Meciuri Goluri
1999 - 2000 22 1
2000 - 2001 12 1