header

Dani Coman: "Istoria lui FC Argeş s-a dus de râpă!"

Publicat de admin la 2 iunie 2011, 19:42.

Aflat în vacanţa de vară la Piteşti, fostul portar al lui FC Argeş, Dani Coman, a vorbit despre o posibilă revenire a lui în Trivale, dar şi despre situaţia actuală a clubului alb-violet. Goal-keeperul Rapidului condamnă astfel actuala politică şi situaţia în care s-a ajuns şi speră ca alături de suporteri să poată schimba ceva pe viitor.

Dani, ce poţi să ne spui despre viitorul tău? Îţi vei încheia cariera la FC Argeş?
– Mi-aş dori din tot sufletul să-mi închei cariera la FC Argeş, dar pentru mine FC Argeş nu e ce este acum, este FC Argeş care era acum 5-6-7 ani. Acum ştim cu toţii unde s-a ajuns, unde a ajuns această echipă, echipa fanion a oraşului nostru. Ştim cu toţii că o întreagă istorie s-a dus de rîpă, ştim cu toţii ce fel de oameni sînt în jurul acestei echipe. Din păcate pentru noi, oricît vom încerca şi oricît am încercat şi eu, şi mulţi oameni n-am reuşit să aducem FC Argeş acolo unde îi este locul.

Crezi totuşi că echipa va reveni acolo unde îi este locul?
– Îmi doresc din tot sufletul să revină acolo unde îi este locul, adică în primul eşalon, între primele echipe ale campionatului, dar e greu de spus… şi nu vreau să jignesc pe nimeni acum, dar vedeţi şi dvs., am ajuns să ne luptăm pentru evitarea retrogradării din Liga a II-a, şi nu mi se pare normal. Din bun-simţ pentru întreg oraşul ăsta şi pentru faptul că au luat o întreagă bucurie Piteştiului şi o întreagă istorie a acestui club, ar trebui cu toţii să plece.

Ce mesaj ai pentru microbiştii argeşeni?
– Le doresc în primul rînd multă sănătate, pentru că este cel mai important lucru, şi să nu uite niciodată că eu sînt argeşean şi voi face tot ce depinde de mine pentru fotbalul piteştean. De-aia am şi creat această Şcoală de Fotbal, pentru a ajuta acest oraş să revină acolo unde îi este locul. De-aia din banii pe care i-am adunat de-a lungul timpului, muncind pe terenul de fotbal, încerc să bag tot în fotbal, pentru ca acest oraş să aibă o echipă bună, aşa cum am fost noi învăţaţi. Mi-aş dori din tot sufletul să fie şi ei la fel ca mine, cu gîndul la FC Argeş, cu gîndul la această echipă frumoasă pe care oraşul a avut-o şi nu o are acum, repet, a avut-o, din păcate, şi să luptăm cu toţii să readucem FC Argeş acolo unde îi e locul.

Marius Duinea, Curierul Zilei